Begeleiding en aanpak van stress en burn-out, loopbaanbegeleiding en life coaching

Bel of mail je liever? 
0495 23 71 13
krachtjacht@gmail.com

Burn-out coaching in Mechelen

Ook op verplaatsing

E-coaching mogelijk

Authenticiteit staat centraal

Zit je met een burn-out en ben je op zoek naar coaching in Mechelen die je uit het slop van de burn-out kan trekken? Dan zit je goed bij Kracht Jacht. Als erkend stress- en burnout coach help ik je graag op weg om weer stevig in je schoenen te staan mét goesting om te werken. In jouw traject daag ik je uit en zorg ik ervoor dat we de oorzaak van jouw probleem aanpakken.

Heb je interesse in onze begeleiding?

Burn-out coaching in Mechelen en omstreken

Ik ben als burn-out coach actief in Mechelen en omstreken. Je kan bij mij terecht in mijn praktijk voor burn-out coaching in Duffel. Maar met een burn-out is het vaak moeilijk om veel verplaatsingen te doen omdat je je vaak suf en futloos voelt. Daar heb ik alle begrip voor! Daarom doe ik ook aan burn-out coaching bij jou thuis, in de ruime regio rond Mechelen, en aan burn-out coaching in Lier en omstreken. Heb je eerder het gevoel dat je last hebt van een bore-out? Ook dat komt steeds vaker voor. Ik heb al verschillende opleidingen genoten en ben dus ook een bore-out coach.

Praktijk | Kracht Jacht

Contacteer mij voor een eerste kennismaking

Ben je klaar om je burn-out vaarwel te zeggen en te starten aan je coaching in de buurt van Mechelen? Contacteer me dan via krachtjacht@gmail.com. Dan maken we een eerste afspraak voor een gesprek. Bij mij staat authenticiteit centraal en ben je volledig vrij om jezelf te zijn. Als je nog vragen hebt, mag je me altijd bellen op +324 95 23 71 13. Of lees hier meer over mijn verhaal. Voor stress -en burn-out coaching zit je goed bij Kracht Jacht! Ook voor een e-coaching kan je bij mij terecht.

%d bloggers vinden dit leuk: