Begeleiding en aanpak van stress en burn-out, loopbaanbegeleiding en life coaching

Bel of mail je liever? 
0495 23 71 13
krachtjacht@gmail.com

Burn-out coaching in Lier

Ook op verplaatsing

E-coaching mogelijk

Authenticiteit staat centraal

Zit je met een burn-out die je graag wilt aanpakken via coaching in de buurt van Lier? Bij Kracht Jacht zeg je je futloze gevoel en constante vermoeidheid vaarwel! Via een begeleiding zet ik je graag op weg om weer met veel plezier te werken. We verlossen je van je burn-out met een individuele, op maat gemaakte begeleiding bij jou thuis in Lier.

Heb je interesse in onze begeleiding?

Burn-out coaching bij jou thuis in Lier en omstreken

Als stress -en burn-out coach in Duffel kan je bij mij terecht in de praktijk. Ik weet echter ook hoe moeilijk het kan zijn om grote verplaatsingen te doen als je met een zware burn-out zit. Daarom kom ik gerust tot bij jou thuis om zo ons traject te doorlopen. Ik doe aan burn-out coaching bij jou thuis in de regio rond Lier. Daarnaast doe ik aan burn-out coaching in Mechelen en de regio daarrond. Als je voorkeur naar een e-coaching gaat, is dit zeker ook mogelijk! Ben je benieuwd naar wie ik ben en waar ik juist voor sta? Ik vertel je hier alles over mijn kracht als coach.

Praktijk | Kracht Jacht

Maak een afspraak en zeg je burn-out vaarwel

Voor een burn-out coaching in Duffel in mijn praktijk, of op verplaatsing in de ruime regio rond Lier, zit je bij Kracht Jacht helemaal op je plek! Contacteer mij via krachtjacht@gmail.com. Dan plannen we een eerste kennismakingsgesprek in, de start van jouw traject. Daarin ontdek je het pad dat we zullen volgen om jouw burn-out vaarwel te zeggen. Zit je nog met vragen? Bel me dan op +324 95 23 71 13. Ik beantwoord ze met alle plezier en kijk er alvast naar uit om jou te ontmoeten!

%d bloggers vinden dit leuk: