Begeleiding en aanpak van stress en burn-out, loopbaanbegeleiding en life coaching

Bel of mail je liever? 
0495 23 71 13
krachtjacht@gmail.com

Loopbaanbegeleiding

Wat is loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is een doelgericht proces waarbij het ontwikkelen, versterken of ontdekken van je eigen loopbaancompetenties centraal staat. Jezelf goed kennen is de basis om stevig in het leven te staan. Wie zich bewust is van zijn eigenheid en kracht en zich daarmee kan verbinden, krijgt energie.

Een traject is erop gericht om jouw loopbaan actiever in handen te kunnen nemen, je positie op de arbeidsmarkt te versterken, maar vooral je te laten ondersteunen in loopbaankeuzes zodat je in de toekomst meer loopbaangeluk kan ervaren.

Als loopbaanbegeleider tracht ik anderen in beweging te brengen zodat ze eigen keuzes kunnen maken en loskomen van datgene dat hen tegenhoudt om te groeien in hun professionele leven alsook persoonlijke ontwikkeling.

Actief in regio: Duffel, Lier, Kontich, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Putte, Bonheiden, Rumst,…

Je kan terecht in mijn praktijkruimte te Duffel. Indien gewenst kunnen trajecten ook
plaatsvinden bij jouw thuis.

 

Betalen met VDAB-loopbaancheque(s) is mogelijk doordat ik ben aangesloten bij het gemandateerd loopbaancentrum, Pygmalion (erkend door VDAB). Meer info? https://www.vdab.be/loopbaancheques

Wanneer je niet weet waar je goed in bent en wat je echt belangrijk vindt, is de zoektocht naar een betekenisvolle job een lastige karwei. Dit is waar ik mensen mee op weg help. De zoektocht naar: Wat past bij mij? Hoe vind ik meer balans in mijn leven? Waar word ik echt blij van? Hoe geef ik betekenis aan wat ik doe? Waar ben ik nu echt voor in de wieg gelegd?

— Arianne Hermans

%d bloggers vinden dit leuk: