Bore-out coach

Ook op verplaatsing

Veelvuldig gediplomeerd

Authenticiteit staat centraal

Ben je op zoek naar een bore-out coach of iemand die je begeleiding biedt tijdens een bore-out? Interesseert je huidige job je niet meer, heb je een gebrek aan energie en wil je graag geïnspireerd worden om iets te doen dat meer in de lijn van jouw competenties ligt? Bij Kracht Jacht heet ik je van harte welkom. Als bore-out coach doe ik aan coaching en begeleiding in mijn praktijk in Duffel en op verplaatsing in de ruime regio rond Mechelen.

Heb je interesse in onze begeleiding?

Bore-out coach en loopbaanbegeleiding

Een bore-out is een energiestoornis waarbij je een futloos en onzeker gevoel hebt. Bij bore-out coaching geef ik je een begeleiding op maat die ervoor zorgt dat jij op zoek kan gaan naar een job waarin jouw volle potentieel benut wordt. Je kan bij mij terecht in de praktijk in Duffel. Heb je eerder last van een burn-out? Ik ben een gediplomeerd Stress -en burn-outcoachin Duffel. Maar ik ga ook op verplaatsing bij jou thuis. Zo doe ik aan burn-out coaching in Mechelen. Ik kom ook graag tot bij jou thuis om aan burn-out coaching in Lier te doen.

Praktijk | Kracht Jacht

Contacteer me om een afspraak te maken

Wil je iets doen aan de neerwaartse spiraal waarin je je bevindt? Zit je met een bore-out en ben je op zoek naar professionele coaching in de buurt van Mechelen? Contacteer me dan voor een afspraak. Wil je graag meer weten over mij? Lees meer over mijn kracht als coach. Of als je nog vragen hebt kan je ze altijd stellen via krachtjacht@gmail.com. Ik kijk ernaar uit om je van je bore-out te verlossen via een coaching in mijn praktijk in Duffel of begeleiding in de ruime regio rond Mechelen!

%d bloggers liken dit: