Begeleiding en aanpak van stress en burn-out, loopbaanbegeleiding en life coaching

Bel of mail je liever? 
0495 23 71 13
krachtjacht@gmail.com

Bore-out coach

Ook op verplaatsing

E-coaching mogelijk

Authenticiteit staat centraal

Ben je op zoek naar een bore-out coach? Interesseert je huidige job je niet meer? Heb je weinig zelfvertrouwen de laatste tijd? Verveel je je op de werkvloer? Voel je je vaak moe en futloos? Blijf er dan zeker niet meer zitten! De kans is groot dat je momenteel iets doet dat totaal niet strookt met wie jij in wezen bent. Een job uitoefenen die in lijn ligt met jouw competenties en talenten is belangrijk om gemotiveerd te willen gaan werken. Bij Kracht Jacht heet ik je van harte welkom. Als bore-out coach doe ik aan coaching en begeleiding in mijn praktijk in Duffel en op verplaatsing in de ruime regio rond Mechelen. Daarnaast doe ik ook aan e-coaching.

Heb je interesse in onze begeleiding?

Bore-out coach en loopbaanbegeleiding

Een bore-out is een energiestoornis waarbij je een futloos en onzeker gevoel hebt. Bij bore-out coaching geef ik je een begeleiding op maat die ervoor zorgt dat we allereerst op zoek gaan naar de mogelijke oorzaken die op termijn hebben geleid tot je bore-out. Een job waar je je talenten niet in kwijt kan, is meestal een belangrijke trigger. Voor begeleiding kan je bij mij terecht in de praktijk in Duffel. Heb je eerder last van een burn-out? Ik ben een gediplomeerd stress -en burn-outcoach in Duffel. Maar ik ga ook op verplaatsing bij jou thuis en ben beschikbaar via digitale kanalen. Zo doe ik aan burn-out coaching in Mechelen. Ik kom ook graag tot bij jou thuis om aan burn-out coaching in Lier te doen.

Praktijk | Kracht Jacht

Contacteer me om een afspraak te maken

Wil je iets doen aan de neerwaartse spiraal waarin je je bevindt? Zit je met een bore-out en ben je op zoek naar professionele coaching in de buurt van Mechelen? Contacteer me dan voor een afspraak. Wil je graag meer weten over mij? Lees meer over mijn kracht als coach. Of als je nog vragen hebt kan je ze altijd stellen via krachtjacht@gmail.com. Ik kijk ernaar uit om je van je bore-out te verlossen via een coaching in mijn praktijk in Duffel of via begeleiding in de ruime regio rond Mechelen!

%d bloggers vinden dit leuk: