Begeleiding en aanpak van stress en burn-out, loopbaanbegeleiding en life coaching

Bel of mail je liever? 
0495 23 71 13
krachtjacht@gmail.com

Praktisch

Ken je het principe van de loopbaancheque al? Betalen voor loopbaanbegeleiding kan met loopbaancheques. Deze cheque werd in 2013 in het leven geroepen met als doel werknemers, zelfstandigen en ambtenaren de mogelijkheid te geven om aan hun loopbaangeluk te werken.

Dankzij de loopbaancheques kan je genieten van een subsidie van de Vlaamse overheid en je professioneel en op maat laten ondersteunen in het kader van je loopbaanvragen. Een loopbaanbegeleider kan je helpen om betere loopbaankeuzes en – beslissingen te nemen. Via loopbaancheques betaal je zelf maar 40 euro voor 4 uur begeleiding. Je hebt recht op twee cheques. Een eerste cheque van 4u, een tweede cheque van 3u.

Je komt in aanmerking voor loopbaancheques als je op het ogenblik van de aanvraag voldoet aan onderstaande voorwaarden:

  • Je woont in Vlaanderen of Brussel. 
  • Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer, zelfstandige of ambtenaar.
  • Je hebt minimum 7 jaar werkervaring.
  • Je volgde de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding.

Kracht Jacht aanvaardt loopbaancheques door een partnerschap met het erkende loopbaancentrum Pygmalion

Tarief

Kom je op dit moment niet in aanmerking voor loopbaancheques maar wil je toch beroep doen op loopbaanbegeleiding bij Kracht Jacht? Het tarief voor een individuele coaching sessie bedraagt 60 euro per sessie van 1 uur. Het kennismakingsgesprek blijft gratis en vrijblijvend. Voor gesprekken online gelden dezelfde tarieven.

De sessies worden afgerekend na elke afspraak (Payconiq of cash). Bij annulatie van een individuele coaching sessie is tot 24u op voorhand de client geen bedrag verschuldigd. Annuleert de client minder dan 24u op voorhand, is deze 100% van het volledige bedrag verschuldigd..


%d bloggers vinden dit leuk: