Loopbaanbegeleiding, Stress, burn-outpreventie en herstel

Life coaching

Wat is life coaching?

Life coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding waar de focus voornamelijk ligt op het heden en de toekomst. Therapie daarentegen richt zich meer op het verleden. Soms is therapie wel een geschikte(re) keuze wanneer er sprake is van bijvoorbeeld (ernstige) trauma’s die jouw leven impacteren.

Heb je het gevoel dat je geen controle meer hebt op je leven? Blijf je ter plaatse trappelen? Zijn er ingrijpende gebeurtenissen die je uit evenwicht brengen? Voel je angst? Spoken er regelmatig allerlei levensvragen door je hoofd? Dan kan life coaching jou helpen je terug in je kracht te zetten en de balans in je leven weer te (her)ontdekken.

Als life coach gaan we samen op zoek naar hoe we jouw huidige problemen kunnen aanpakken en welke concrete haalbare stappen je op weg kunnen helpen naar verandering.

Hoe doe ik dat dan?

Door bewustwording te creëren, (gerichte) vragen te stellen, actief te luisteren, goed te communiceren, handige/praktische tools aan te reiken om je op weg te helpen. Het uiteindelijke doel is sowieso jou zowel op privé als professioneel vlak sterker maken en dat je weer goesting krijgt in het leven.

Beschouw mij als een gids die jou helpt de berg te beklimmen op jouw tempo!

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek luister ik naar jouw specifieke vraag, verwachting(en) en zien we of er een klik is. Ik vertel je wat meer over een mogelijkse aanpak. Daarna beslis je zelf of je ermee aan de slag wilt.

%d bloggers vinden dit leuk: