Begeleiding en aanpak van stress en burn-out, loopbaanbegeleiding en life coaching

Bel of mail je liever? 
0495 23 71 13
krachtjacht@gmail.com

Burn-out coaching in Duffel

Ook op verplaatsing

E-coaching mogelijk

Authenticiteit staat centraal

Heb je last van een burn-out en ben je op zoek naar iemand die je kan begeleiden met een coaching in Duffel? Dan zit je goed bij kracht Jacht! Ik ben een gediplomeerd loopbaanbegeleider. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw burn-out en als coach begeleid ik je op een persoonlijk traject naar een betere uitkijk op jouw situatie.

Heb je interesse in onze begeleiding?

Burn-out coaching in de ruime regio rond Duffel

Als je met een burn-out zit en nood hebt aan een coach heet ik je van harte welkom in mijn praktijk in Duffel. Het is echter soms moeilijk om met een burn-out de batterijen voldoende op te laden en grote verplaatsingen te doen. Dat begrijp ik zeker en daarom spreek ik ook graag af op locatie bij jou thuis. Zo doe ik aan burn-out coaching in Mechelen en de ruime regio errond. Ik doe ook aan burn-out coaching in Lier en omstreken. Bovendien doe ik ook aan e-coaching. Ben je niet zeker of zo’n coaching wel van toepassing is in jouw situatie? Hier heb je enkele handige hulpvragen om het te ontdekken.

Praktijk | Kracht Jacht

Neem contact met me op voor een afspraak

Ben je klaar om iets aan je burn-out te doen en ben je op zoek naar een coach of wil je starten met een coaching in Duffel? Maak dan nu je afspraak via krachtjacht@gmail.com. Heb je nog vragen? Bekijk hier een overzicht van de praktische info. Of bel me op +324 95 23 71 13 als je daar je antwoord niet kan vinden. Ik beantwoord al je vragen graag en kijk ernaar uit om samen aan jouw traject te starten. Als je op zoek bent naar een stress -en burn-out coach in Duffel, moet je bij Kracht Jacht zijn!

%d bloggers vinden dit leuk: